Morgan - Istarski san

Istarski san nastaje iz ljubavi u njenom najširem smislu. Ljubav jedne vrlo povezane obitelji koja već dugo zavodi i iznenađuje vjernu klijentelu koja se kroz godine vraća u tu jednostavnu ali elegantnu konobu da ukusi tradicionalne istarske recepte.

 

Nevjerojatno da je prošlo više od deset godina od kad su Darinka i Joško potpalili prvu peku, kad su pripremili prve fuže sa pijetlom i njoke sa srnetinom.

Na kraju vrijeme odlučuje i omogućuje da nakon svih ovih godina još uvjek postoji želja da se na stol donesu ovi okusi, osjećaji i zanos prema ovoj siromašnoj kuhinji čiji su glavni sastojci povijest, trud i ponos.

Ugodan restoran sa visokokvalitetnom hranom tipičnom za konobe

Konoba Morgan uređena je decentno, istodobno rustikalno i moderno... Izvor: gastro.hr Iscrpnije...

Obitelj Morgan: Dobro nam došli!

Dobrodošli i... Dobar tek!

Konoba Morgan VIDEO

Jednostavna i dobra Istarska kuhinja

Taj ponos i danas pronalazimo u sinu Marku i kćeri Ani. Oni su zasigurno unijeli inovacije, nove načine, nove recepte sa poštovanjem prema sastojcima i tradiciji, pokušavajući pronaći posebna vina i najoriginalnije načine da bi još više uzdigli ovu jednostavnu ali dobru Istarsku kuhinju.

 

Poznavanjem lokacije, tradicije, okusa i magije mjesta, pokrenula se želja za razvijanje aktivnosti spajanjem tradicionalnog i modernog, lokalnog i internacionalnog.

 

Konoba Morgan ima cilj postati sinonim za ljude koje imaju naviku vraćati se opčinjeni magijom mjesta i pruženom kvalitetom.