Bracanija 1, 52474 Brtonigla
(052) 774 520

Konoba Morgan - restoran Brtonigla, Istra - Kontakti

Konoba Morgan Brtonigla se već godinama nalazi među najboljim istarskim i hrvatskim restoranima. Ponosi svojim fiorentinama, teletinom, pijetlovima, raznim pekama, te jelima na bazi divljači, a uz koja su u ponudi gljive, šparoge...

Konoba Morgan Brtonigla - tradicionalni istarski restoran koji se ponosi svojim fiorentinama, teletinom, pijetlovima, raznim pekama, te jelima na bazi divljači, a uz koja su u ponudi gljive, šparoge... a svakako treba probati lovačku juhu

Konoba Morgan KONTAKTI

  • Adresa: Bracanija 1, 52474 Brtonigla
  • Telefon:(052) 774 520
  • Fax: 00385 (0)52 774 520
  • E-mail: konoba.morgan@gmail.com
  • Radno vrijeme: 12 - 22 h; Zatvoreno: utorkom

Klikom na donju kartu doći ćete na interaktivnu google maps kartu...

 

Restoran Konoba Morgan na google maps

Konoba Morgan u Brtonigli mali je obiteljski restoran...

Rustic restaurant

Konoba Morgan u Brtonigli mali je obiteljski restoran koji nudi isključivo sezonsku hranu od uvijek svježih namirnica, pripremljenu na tradicionalan način u skladu s tradicijom istarske kuhinje kojom se ponose već brojni naraštaji.

Prava bakina kuhinja u Istri!

O vrhunskoj kvaliteti usluge i umijeću pripravljanja jela dovoljno govori činjenica da je konoba Morgan već godinama na glasu kao jedan od najboljih istarskih i hrvatskih restorana te je uključena u brojne hrvatske i međunarodne eno-gastronomske vodiče iz kojih valja izdvojiti Gault Millau, Veronelli i Dobre hrvatske restorane.

Među raznolikim specijalitetima u jelovniku strastveni gurmani znat će cijeniti jela od boškarina, autohtonog istarskog goveda, pečenje od vepra s palentom, fuže s pečenim pijetlom te domaću tjesteninu s različitim prilozima.

Konoba Morgan - ON LINE KONTAKT OBRAZAC
Bez ispunjenih polja označenih zvijezdicom * poruka neće biti poslana.


Are You Human?"Istarski san nastaje iz ljubavi u njenom najširem smislu." Read more

Copyright © 2011 - http://www.konobamorgan.eu/ | Izrada web stranica VALERON design studio